creative memories

Visionboard maken

Ga door het maken van visioboard op zoek naar je innerlijke zelf.

creative memories

Visionboard maken

Ga door het maken van visioboard op zoek naar je innerlijke zelf.

Herken je dit?

Je weet dat je iets wil veranderen maar niet wat en hoe.
Je neemt geen tijd om eens over jezelf na te denken.
Je zit teveel in je hoofd en luistert niet naar je gevoel.
Je bent erg druk om alle ballen in de lucht te houden.
Je vindt het lastig om keuzes te maken

Hoe zou het voor je zijn als?

Het zichtbaar voor je is wat je wensen en verlangens  zijn.
Je hier ook echt tijd voor gaat maken.
Je meer energie krijgt om de dingen te doen die jij belangrijk vindt.
Je keuzes durft te gaan maken.
Nieuwe dingen gaat ontdekken.

Dat is mogelijk als

Je meedoet aan de workshop VISIONBOARD maken. Dit is een gezellige middag of avond van ongeveer 2,5 uur waarin je zichtbaar maakt waar jij behoefte aan hebt. Waar wil jij de komende tijd aandacht aan besteden zodat je wensen en verlangens uitkomen.

Aan het einde van deze workshop ga jij naar huis met:

Een persoonlijk VISIONBOARD dat door de plaatjes, kleur en sfeer jou inzicht geeft in jouw verlangens, dromen en behoeftes. Een plaatje zegt meer dan woorden en ook het gebruik van kleur zegt iets over waar je nu aan toe bent.
Hierop heb je jouw innerlijke wensen vormgegeven en geeft je een houvast om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Door het ergens neer te hangen of zetten blijf je alert op de stappen die je wil gaan zetten en zal het je helpen om je ideeën te gaan realiseren en je plannen vorm te geven.
Je weet wat je verlangen is en waar je blij van wordt. Je krijgt inzicht in hoe je er vorm aan gaat geven en zal je zodoende meer energie maar ook meer rust opleveren. Omdat je weet waar je naar toe wil.

investeer in jezelf

Investering

Jouw investering in deze workshop is slechts 47 euro en dat is inclusief werkmaterialen, koffie/thee en wat lekkers.

Wat anderen zeggen:

Jouw vriendelijke uitstraling, jouw persoonlijkheid, rust en vertrouwen waren zeer uitnodigend voor de deelnemers om zich vertrouwd te voelen. Waardoor jij veel reacties kreeg en er een prettige sfeer was de gehele avond.

Een jaar geleden heb ik bij Tjarda van TDcoaching een visionboard gemaakt. Dit houdt in dat je jouw doelen, dromen en wensen met knipsels uit tijdschriften visualiseert op een groot stuk papier. Het was een mooie en bijzondere avond, waarbij duidelijk werd dat ik onder andere ooit alleen op vakantie wilde gaan.
Ja…helemaal alleen.
Een jaar lang hangt dit visionboard op mijn koelkast en zie ik het dagelijks, maar nu wordt deze droom werkelijkheid.
Ik ga volgende maand naar Italië voor een paar nachtjes…helemaal in mijn uppie (al zal ik mijn meisje natuurlijk vreselijk missen).
Voor de één klinkt het gek en een ander vind het knap/stoer en benijdt me.
Ik kijk er enorm naar uit en kan dit avontuur van mijn bucketlist afstrepen.
Ik wil Tjarda Demouge bedanken dat zij mij dit mooie inzicht heeft gegeven Hoe mooi is het als je een droom kan uit laten komen!!!!

Emma
Een absolute aanrader: ga een Visionboard maken bij tdcoaching en ervaar, net als ik, wat het voor je kan betekenen. Een prachtige ervaring om onder professionele begeleiding van Tjarda bewust meer inzicht en grip te krijgen op wat je nog meer zou willen doen in je leven…. Een mooie en leuke manier om op een intuïtieve manier je bewustzijn te vergroten.
Petra
Een leuke en interessante middag gehad bij TDcoaching.
Tjarda creëerde direct een fijne, open sfeer waarin wij aan de slag gingen met ons visionboard.
Ook haar ervaring met kleur gaf ons leuke inzichten.
Tjarda komt heel warm en oprecht over, dat is een grote top!
Anne
Door het maken van een Visionboard ga je bewuster om met hetgeen waar je mee bezig bent. Je wordt aan het denken gezet op een positieve manier.
Rilana
Sommige dingen kruisen op het juiste moment je pad…… Momenteel ben ik herstellende van een burn-out en ben ik zoekende om meer rust ( vooral in mijn hoofd) te creëren. Het Visionboard maken was voor mij weer een goede stap in de goede richting.
Sandra
blijf op de hoogte

Schrijf je in voor meer inspiratie per mail