Ervaringen

Een absolute aanrader: ga een Visionboard maken bij tdcoaching en ervaar, net als ik, wat het voor je kan betekenen. Een prachtige ervaring om onder professionele begeleiding van Tjarda bewust meer inzicht en grip te krijgen op wat je nog meer zou willen doen in je leven…. Een mooie en leuke manier om op een intuïtieve manier je bewustzijn te vergroten.

Jouw vriendelijke uitstraling, jouw persoonlijk, rust en vertrouwen waren zeer uitnodigend voor de deelnemers om zich vertrouwd te voelen. Waardoor jij veel reacties kreeg en er een prettige sfeer was de gehele avond. Jouw doelen waren bereikt volgens mij.

Emma

Door het maken van een Visionboard ga je bewuster om met hetgeen waar je mee bezig bent. Je wordt aan het denken gezet op een positieve manier.

Rilana

Sommige dingen kruisen op het juiste moment je pad…… Momenteel ben ik herstellende van een burn-out en ben ik zoekende om meer rust ( vooral in mijn hoofd) te creëren. Het Visionboard maken was voor mij weer een goede stap in de goede richting.

Sandra

Tjarda staat voor wat ze doet en dat doet ze met kennis van zaken en met haar liefde voor mensen.  Ze brengt je op het juiste pad en helpt je op weg. Ze zal het proces als ze kan ook blijven volgen van een afstand. Je voelt je echt gezien en gesteund door haar aanpak.

Ze behandelt iedereen gelijk, daarom voel je je bij haar meteen op je gemak. Kortom, een verrijking voor je leven als je met haar in zee gaat!

Marianne

Een leuke en interessante middag gehad bij TDcoaching.

Tjarda creëerde direct een fijne, open sfeer waarin wij aan de slag gingen met ons visionboard.

Ook haar ervaring met kleur gaf ons leuke inzichten.

Tjarda komt heel warm en oprecht over, dat is een grote top!

Anne

Ik vond het heel leuk om erachter te komen wat kleuren voor je kunnen doen.

En verrassend dat er kleuren zijn die ik niet meteen zou kiezen maar wel heel mooi stonden.

Ook leuk om te zien dat de kleuren die je kiest toch ook iets van je karakter zeggen.

Al met al heel erg leuk om te doen. Zeker een aanrader.

Tjarda doet het heel leuk en met veel beleving.

Annemie

Ik  vond het een leuke workshop die mij heeft verrast. Heel bijzonder dat je door middel van kleur in een korte tijd al veel ontdekt over jezelf.

Door de interactie was het een gezellige avond en ook veel gelachen. Ondanks dat je elkaar niet kent. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd.

Bijzonder wat kleur met je doet!

Susan