Deel je gedachten

Wat zeggen anderen over

TD Coaching

Lees hieronder hoe anderen de workshop visionboard, de persoonlijke kleuranalyse of het persoonlijk traject hebben ervaren.

Visionboard

Een absolute aanrader: ga een Visionboard maken bij tdcoaching en ervaar, net als ik, wat het voor je kan betekenen. Een prachtige ervaring om onder professionele begeleiding van Tjarda bewust meer inzicht en grip te krijgen op wat je nog meer zou willen doen in je leven…. Een mooie en leuke manier om op een intuïtieve manier je bewustzijn te vergroten.

Door het maken van een Visionboard ga je bewuster om met hetgeen waar je mee bezig bent. Je wordt aan het denken gezet op een positieve manier.

Rilana

Persoonlijke kracht

Ik vond het heel leuk om erachter te komen wat kleuren voor je kunnen doen.

Mooi om te zien dat de kleuren iets van je karakter zeggen. Al met al heel erg leuk om te doen. Zeker een aanrader. Je deed het heel leuk en met veel beleving.

Annemie

Bijzonder dat kleur je zoveel over jezelf kan vertellen en met name wat je moeiteloos doet. Tjarda is niet belerend maar geeft de juiste hoeveelheid ruimte. Ze is gastvrij en heeft veel aandacht voor je.

Marjolein,

Tjarda creëerde direct een fijne, open sfeer. Ook haar ervaring met de taal van kleur gaf mooie inzichten.

Anne

Persoonlijke coaching

Tjarda staat voor wat ze doet en dat doet ze met kennis van zaken en met haar liefde voor mensen.  Ze brengt je op het juiste pad en helpt je op weg. Ze zal het proces als ze kan ook blijven volgen van een afstand. Je voelt je echt gezien en gesteund door haar aanpak. Ze behandelt iedereen gelijk, daarom voel je je bij haar meteen op je gemak. Kortom, een verrijking voor je leven als je met haar in zee gaat!

Marianne

Je straalt altijd enorme rust uit en dat werk aanstekelijk (of rustgevend, als je wilt). Je laat je niet gek maken of afleiden door de coachee en verliest de kern van het gesprek/het traject niet uit het oog. Je hebt een goed gevoel voor humor, waardoor een coachee zich snel minder nerveus zal voelen (bijvoorbeeld bij een eerste gesprek) en je eerder een band kunt opbouwen. Maar je bent ook goed in het al dan niet inzetten van deze humor, dus wanneer is het gepast en wanneer niet. Je bent behulpzaam en hebt de touwtjes goed in handen. De instrumenten werken voor jou en niet andersom.

Samantha

Tjarda is een heel fijn persoon om mee samen te werken en ik hoop dat we nog verder kunnen gaan. Er is een klik en dat geeft vertrouwen. Ze heeft duidelijk aandacht voor je en is  zeer geïnteresseerd is in wie ze voor zich heeft en hoe ze kan helpen. Tjarda luistert goed en is behulpzaam. Ze kijkt goed wat je in welke fase nodig hebt.

Wendy
blijf op de hoogte

Schrijf je in voor meer inspiratie per mail